Uzaktan izleme için Statik IP kullanmak zorunlu mudur?

Uzaktan izleme için Statik IP kullanmak zorunlu mudur_?
gönderen destek » 20 Eki 2006 11:34 am

merhabalar,
TE-404 vs.. kartlar için uzaktan izleme dinamik ip ile saglanabilmekte midir. Yoksa statik ip kullanmak zorunlu mudur?

TE-404 kurulumu yaptık [R-plus73.zip ile]
Fakat “NETWORK AYARLARI” baslıklı topicte gördügümüz Dynamic IP bölumu bizim programımızda görünmemektedir. Sebebini merak etmekteyiz.

Not;
TE-404 plus kartımız var,
Bilg. hardware özelliklerimiz tamdır. destek

Mesajlar: 4
Kayıt: 28 Eyl 2006 08:48 am
E-posta destek Başa Dön
——————————————————————————–

Dinamik IP desteği
gönderen turksan » 20 Eki 2006 02:48 pm

Uzaktan izleme için önemli olan, DVR kart takılan bilgisayara erişebilmektir.

IP sabit olursa bu kolay olur. Dünya’nın herhangi bir yerinden bu IP yi girerek DVR bilgisayara erişilir, yetkiniz varsa izleme yaparsınız.

Uzaktan DVR bilgisayara erişmenin bir diğer yolu da DİNAMİK IP desteği kullanmaktır. Ancak dinamik IP kullanmanın teknik – hukusal pekçok zorluğu – mahzuru vardır ve tavsiye etmiyoruz. Bilgi işlem konusunda konusunda çalışan herkes dinamik ip desteğini bilmelidir – bu nedenle dinamik ip konusunda daha fazla birşey yazmayacağız.

Dinamik ip kullandığınızda size verilecek adres asağida yazılan sekilde olacaktır.

http://sizinadiniz.bedavadinamikipdeste … adresi.com
veya
http://www.bedavadinamikipdestegivereny … izinadiniz

Sorunuza gelince : hangi yontemi kullanırsanız kullanın DVR ayarları sayfasında herhangi birşey yapmayacaksınız.

< <<< YAZILIM SIKIŞTIRMALI DVR KARTLAR SAYFASINA DÖN

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir